Lucht is leven Lucht is werken
Voordelen van CMK
  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend kwaliteit
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • Duurzame samenwerking

Oplossingen bij Zorgsector

Op elke ontwikkeling die speelt, op elke uitdaging die deze turbulente werkomgevingen bieden, heeft CMK Luchttechniek een passende oplossing in de vorm van het ontwerp en de installatie van een goed ventilatiesysteem, waarmee een gunstig werkklimaat gecreëerd kan worden.

Op elke ontwikkeling die speelt, op elkVentilatiesystemen in de zorge uitdaging die deze turbulente werkomgevingen bieden, heeft CMK Luchttechniek een passende oplossing in de vorm van het ontwerp en de installatie van een goed ventilatiesysteem, waarmee een gunstig werkklimaat gecreëerd kan worden.Voor het zorgpersoneel betekent een goed ventilatiesysteem meer comfort, een betere concentratie tijdens de werkzaamheden en een afname van het ziekteverzuim.

Maar CMK Luchttechniek heeft tegelijkertijd ook rekening te houden met cliënten en patiënten, die over het algemeen weinig in beweging zijn en mede daardoor behoefte hebben aan een ‘onvoelbaar’ ventilatiesysteem. Onbewust en ongemerkt spelen hygiëne en luchtcomfort voor deze mensen een steeds belangrijkere rol; een prettig leefklimaat komt ten goede aan het welzijn en werkt bevorderend voor een aangenaam herstel.

 

Ontwikkeling
23 februari 2017Shell Hendrik Ido Ambacht
23 februari 2017Shell de Andel
23 februari 2017BMV Veldhoven
Nieuws archief

Neem contact op

Interesse in een van onze diensten? Laat ons u vrijblijvend informeren.

Neem contact op