Services

Kwaliteitsmanagement

Je hebt een kwalitatief goed luchtventilatiesysteem aangeschaft. Dit systeem is operationeel, maar heeft periodieke aandacht nodig om de kwalitatieve output te kunnen blijven waarborgen. Filters slibben dicht en moeten op tijd vervangen worden, maar ook de technische componenten zijn aan slijtage onderhevig. Meer dan ooit is het belangrijk de output van de luchtkwaliteit in de gaten te houden.

WETTELIJK TOEGESTANE WAARDEN WAARBORGEN

Wanneer afgesloten ruimtes zich ineens vullen met grote aantallen mensen, stijgt het CO₂ gehalte in rap tempo. Dit realiseren wij ons vaak niet, maar het luchtventilatiesysteem moet daar snel en geruisloos op kunnen reageren. Naast de concentratie CO₂ die zich in de lucht bevindt, hebben we ook te maken met vervuiling in de vorm van aerosolen, klein en groot. Deze bestaan uit huidschilfers, bacteriën, virussen, schimmels, stoffen, microplastics, micrometalen, vezels etc. De wettelijk toegestane vervuiling wordt uitgedrukt in ppm (parts per million) en is vast gesteld op 1200ppm. Voor je beeldvorming is de buitenlucht tussen de 350 en 600ppm. De binnen omgeving heeft dus al een verhoogde waarde vergeleken met de frisse buitenlucht. Het is dus van groot belang voor de gezondheid van iedereen in de binnenruimten, dat kundig kwaliteitsmanagement erop toeziet dat de wettelijke normen gehandhaafd worden, zeker met de kennis die we hebben opgedaan met de uitbraak van COVID-19 en de invloed en dus het enorme belang van schone lucht.

VCA-Keurmerk

CMK Luchttechniek is al jaren de betrouwbare partner op het gebied van kwaliteitsmanagement en weet als geen ander op tijd te schakelen om  gebreken te signaleren of beter nog, te voorkomen. Onze services beperken zich niet alleen tot signaleringen van mogelijke problemen, maar wij attenderen u ook op nieuwe ontwikkelingen en duurzaamheidsmaatregelen, welke je bedrijf extra financieel rendement op leveren. Ons VCA-keurmerk is kenmerkend voor de aanpak van onze projecten en het leveren van onze diensten.  

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen en hoe we kwaliteitsbeheer uithanden kunnen nemen met enkel vakspecialisten op het gebied van luchtventilatietechniek? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! 

Ja! Neem contact met mij op
cropped-imagesCMK luchttechniek ventilatiesysteem service-3-169-990-502-1603270459
standaard-fotose0321f1b-657b-4181-813e-0039249295e9