Services

Installatie

Bij CMK Luchttechniek hebben onze monteurs specialistische kennis en expertise om zelfs de meest complexe luchtventilatiesystemen te installeren. Ze blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied, waardoor ze betrouwbaar en goed geïnformeerd zijn. Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd, wat de veilige uitvoering van werkzaamheden waarborgt.

Installatie proces 

Onze focus ligt op efficiëntie en kwaliteit. We streven ernaar om het installatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, waarbij we nauwkeurig te werk gaan en streven naar minimale overlast voor de omgeving. Of het nu gaat om een eenvoudig ventilatiesysteem of een geavanceerd systeem met meerdere componenten, onze monteurs beschikken over de kennis en vaardigheden om de installatie succesvol uit te voeren.

Daarnaast is CMK Luchttechniek lid van LUKA, de Nederlandse vereniging van fabrikanten van luchtkanalen. We zijn ook trots op ons TÜV-keurmerk, dat aantoont dat we kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke werkwijzen en producten waarborgen tijdens onze installaties. Dit alles stelt ons in staat om de beste oplossingen te bieden aan onze klanten en hun tevredenheid te garanderen.

Ja! Neem contact met mij op
uploaded-filesinstallatie