Lucht is leven Lucht is werken
Voordelen van CMK
  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend kwaliteit
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • Duurzame samenwerking

Renovatie

Decennia terug, in tijden dat ‘duurzaamheid’ en ‘EPC-reductie’ nog onbekende begrippen waren, is vaak geen rekening gehouden met de ventilatieverbetering van vandaag de dag.

P1020348 renovatie agnetaparkWanneer tijdens een renovatieproject een ventilatiesysteem geïnstalleerd moet worden komt het onderscheidende vermogen van CMK Luchttechniek volledig tot zijn recht. Dergelijke projecten vergen een extra mate van oplossingsgerichtheid en creativiteit. Het blijft niet alleen bij de ontwikkeling van een ventilatiesysteem die voldoet aan de meest actuele eisen. De uitdaging begint bij het feit dat het systeem moet gaan werken in een ouder gebouw. Veelal zijn deze gebouwd in een periode waarin energiezuinige bouwmaterialen nog niet voor handen waren. Dit vereist een zorgvuldige samenstelling van luchtkanalen en appendages, maar ook improvisatie gedurende de uitvoering.

De interactie tussen CMK Luchttechniek en de andere aanwezige installatie- en bouwbedrijven is van essentieel belang. Om het meest geschikte ventilatiesysteem te bepalen zullen wij dus continu op de hoogte zijn van hetgeen wat de andere partijen realiseren. Deze oplossingsgerichtheid is voor CMK Luchttechniek een tweede natuur geworden: tijdens het luchttechnisch ontwerp, bij onze projectleiders en bij iedere monteur.

Ontwikkeling
23 februari 2017Shell Hendrik Ido Ambacht
23 februari 2017Shell de Andel
23 februari 2017BMV Veldhoven
Nieuws archief

Neem contact op

Interesse in een van onze diensten? Laat ons u vrijblijvend informeren.

Neem contact op