Lucht is leven Lucht is werken
Voordelen van CMK
  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend kwaliteit
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • Duurzame samenwerking

Universiteit Twente

Het gebouw “De Spiegel” van de Universiteit Twente was toe aan een ingrijpende renovatie. Hierdoor is het gebouw vandaag de dag voorzien van een glazen klimaatfaçade die tevens is voorzien van zonnepanelen. Bij de bouw hiervan is destijds rekening gehouden met de luchtbehandelinginstallaties. Deze façade geeft het gebouw aan de buitenkant zowel een esthetisch fraai uiterlijk als een milieuvriendelijk imago.

Interieur
Als we een kijkje nemen aan de binnenkant van De Spiegel, dan vinden we op de vijfde etage de afdeling Personeel, Arbeid & Organisatie. Het groeiende aantal medewerkers en een verouderd interieur waren de aanleiding om van deze afdeling een flexibele werkomgeving te maken. Het wordt een open ruimte met flexwerkplekken, vergaderruimtes en stiltewerkplekken

Binnenklimaat
Zowel het uiterlijk van de campus als de nieuwe grafische huisstijl van de Universiteit waren de inspiratiebron voor het nieuwe interieurontwerp. Het totale project zal als pilot fungeren om te bepalen of hetzelfde idee voortgezet gaat worden bij de hierop volgende renovatie- en nieuwbouwprojecten op het terrein van de Universiteit.

Ontwikkeling
23 februari 2017Shell Hendrik Ido Ambacht
23 februari 2017Shell de Andel
23 februari 2017BMV Veldhoven
Nieuws archief

Neem contact op

Interesse in een van onze diensten? Laat ons u vrijblijvend informeren.

Neem contact op