Over CMK

WELKOM BIJ CMK

Uw partner voor het verduurzamen van luchtbehandelingsinstallaties en gespecialiseerd in het ontwerpen, calculeren en installeren van luchtdistributie- en lucht verdeel systemen. Jarenlange samenwerking met aannemers, installatiebedrijven en een breed scala aan opdrachtgevers, maakt CMK Luchttechniek een betrouwbare partner. Deze ervaring zorgt voor een snelle, betrouwbare aanpak met als resultaat kwaliteit en vakmanschap.

CMK Luchttechniek is verantwoordelijk voor omvangrijke projecten, maar zet zich ook in voor kleinere opdrachten. Wij laten opdrachtgevers aan het woord en luisteren aandachtig naar de behoeften en aandachtsgebieden. Luchttechniek betekent voor ons luisteren, weten wat er speelt en een betrokken samenwerking met opdrachtgevers.

Wie kiest voor CMK Luchttechniek, kiest voor een gecertificeerde Luka Partner dit garandeert een betrouwbare bouwpartner wie staat voor een constante kwalitatieve uitvoering van projecten. Bekijk onze project galerij voor een beeld uit de vele mooie opdrachten die wij al hebben mogen realiseren.

Vakspecialist voor een gezonde en comfortabele werk- en leefomgeving

Bij ons kunt u rekenen op een comfortabel binnenklimaat, dankzij de expertise van onze vak specialisten. Wij begrijpen het belang van een gezonde werkomgeving en helpen u graag bij het realiseren van een optimale luchtkwaliteit en comfort in uw werk- en leefomgeving.

Sinds 1 januari 2023 moeten kantoren een Energielabel C hebben en dit zal per 2030 zelfs naar Energielabel A verhoogd worden. In lijn met de bredere milieudoelstellingen moeten alle bedrijven tegen 2050 energie neutraal zijn. 

Met onze expertise en op maat gemaakte oplossingen helpen we uw kantoor niet alleen energie-efficiënter te maken, maar ook klaar te maken voor een duurzame toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van een gezond en toekomstbestendig binnenklimaat.

"All we need is Air!"
Ja! Neem contact met mij op
standaard-fotoshome-afbeelding-1