Ventilatie kantooromgeving

Goede ventilatie in een kantoorgebouw zorgt voor een gezond binnenklimaat. Een goed geventileerd kantoorgebouw zorgt voor het welzijn van personeel en bezoekers. Voor een juiste ventilatie installatie zoek je vakspecialisten. Onlangs werd een beroep gedaan op CMK Luchttechniek om de luchtkanalen te verzorgen voor een kantoorruimte van TRIXXO recruitment. Hoe was de aanpak en wat levert het op?Virusbestrijding met optimaal werkend ventilatiesysteem

De toevoer van voldoende zuurstof en een schoon kantoor zijn in het belang van een onderneming, maar ook van het pand zelf. Daarnaast is in de afgelopen jaren duidelijk geworden dat een ventilatiesysteem cruciaal is in de strijd tegen de verspreiding van corona en andere virusinfecties. In slecht geventileerde kantoorruimtes is de kans op besmetting met een virus vele malen groter. Een virus verspreid zich namelijk via aerosolen (microscopisch kleine druppeltjes). Deze druppeltjes blijven in een ruimte rondzweven zolang er geen actieve ventilatie in werking treedt. Een optimaal werkend ventilatiesysteem is dus cruciaal voor virusbestrijding. Daarnaast biedt een goede ventilatie een veiligere omgeving voor medewerkers en bezoekers.Hoe zorgt CMK Luchttechniek voor goede ventilatie op kantoor?

CMK Luchttechniek heeft zich voor dit project bezig gehouden met het kanaalwerk van de ventilatie in de nieuwe vestiging van TRIXXO in Alphen a/d Rijn. Een goede ventilatie op kantoor vergt vakmanschap en specialisten met ruime ervaring.  Voor deze vestiging werd de noodzakelijke luchthuishouding op orde gebracht. De specialisten van CMK Luchttechniek zorgden voor net zichtwerk zonder parkers met toepassing van Luka Spiro Safe.  


Meer informatie


CMK Luchttechniek specialist in ventilatie installatie

CMK Luchttechniek gebruikt in haar projecten duurzame technieken voor het oplossen van complexe luchtventilatie vragen. De huidige wetgeving vraagt om extra stappen te zetten. Kantoorgebouwen moeten vanaf 1 januari 2023 voorzien zijn van Energielabel C. Daarom is het raadzaam de meest energiezuinige technieken te verwerken. In andere gevallen kan dat een RetroFit betekenen. Ieder project en iedere installatie vraagt om een kundig en helder advies op maat.


Projecten bekijkenTRIXXO vestigingen 


TRIXXO houdt zich bezig met internationaal recruitment van specialisten. Uitstekende begeleiding en een warm welkom voor klanten, medewerkers en gedeacheerden zijn belangrijk. Binnenkort opent de vestiging Alphen a/d Rijn en werken hier mensen onder de kundig aangelegde luchtkanalen door CMK Luchttechniek. Dat dit er ook nog eens prachtig uitziet is alleen maar een dikke PLUS! Wij wensen TRIXXO dan ook veel succes!

 

Kiezen voor zekerheid met een Luka Partner

Waar kwaliteit voorop moet staan en het belang van een gecertificeerde partij het verschil maakt voor veiligheid en een gezond omgevingsklimaat, kies je voor een Luka Partner. CMK Luchttechniek is als Partner aangesloten en biedt advies en installaties op maat.
Meer weten? Neem contact op!


Neem contact op
Ja! Neem contact met mij op

Overige nieuwsberichten

MALL OF THE NETHERLANDS LEIDSCHENDAM VENTILEERT SCHONE LUCHT MET CMK LUCHTTECHNIEK
> Lees Nieuwsbericht
CMK LUCHTTECHNIEK IS LUKA PARTNER
> Lees Nieuwsbericht
Duurzame ventilatie sportcomplex SJC Noordwijk
> Lees Nieuwsbericht
Duurzame renovatie utiliteitsgebouw ventilatiesysteem
> Lees Nieuwsbericht
Ventilatie kantooromgeving
> Lees Nieuwsbericht

Contact

CMK Luchttechniek BV
De Aaldor 26
4191 PC Geldermalsen
033 3033180
info@cmk-luchttechniek.nl