MALL OF THE NETHERLANDS LEIDSCHENDAM VENTILEERT SCHONE LUCHT MET CMK LUCHTTECHNIEK

Westfield Mall of The Netherlands brengt internationale allure naar Leidschendam, waar CMK Luchttechniek zorgt voor ventilatietechniek. Winkelcentrum Leidschenhage vernieuwt  en wordt omgetoverd tot een spraakmakend Shopping Walhalla voor de Randstad. Met duurzame techniek ontworpen door MVSA Architects en een vloeroppervlakte van 117.000m2, hebben flagshipstores zoals State of the Art, Polestar, Amac, Skins Cosmetics, het luxe parfumhuis Arabian Oud en Guess een plek verworven in het mooiste en grootste overdekte winkelcentrum van Nederland. In vergelijking met het vernieuwde Hoog Catharijne in Utrecht dat 42.000m2 beslaat, is dit een revolutionair project dat nog maar eens bevestigt dat offline shopping springlevend is!

Schone lucht prioriteit met CMK Luchttechniek

Mall of The Netherlands biedt 280 winkels, waarvan CMK Luchttechniek een groot gedeelte zal voorzien van luchttechniek en installatie services. In 2021 zal schone lucht en goede ventilatie belangrijker zijn dan ooit. Vakspecialisten zoals CMK Luchttechniek zijn daarom veel gevraagd. Met onze ervaring en projecten uit het verleden voegen wij Westfield Mall of the Netherlands Leidschendam natuurlijk graag en met veel trots toe aan onze projecten portfolio.

Een gedeelte van de Mall of the Netherlands is inmiddels geopend voor publiek, maar de officiele opening zal plaatsvinden op 18 maart 2021.


De ultieme shopping experience

Shopaholics halen hun hart op in deze gigantisch mooie instagrammable shopping mall met een heus Instagram museum (Youseum). Ook culi shoppers komen niets te kort bij food market FRESH! Waar een variatie aan hippe cafés en restaurants en shops te vinden zijn. Wil je decadent doen, dan heeft Sr. Vino de eerste wine drive-thru van Nederland voor je geopend, waar je je kwalitatieve wijntjes tot in de auto kunt laten bezorgen. Dat scheelt sjouwwerk. Na een ultiem dagje in deze shopping experience kan de hele familie afsluiten met een film in een van de 11 zalen van megabioscoop Kinepolis. Over parkeertijd hoef je je niet druk te maken, er zijn immers 4000 parkeerplaatsen beschikbaar waar je geheel gratis kunt parkeren. 

Gastvrij winkelen in de Mall of The Netherlands waar winkels met schone lucht onderhanden zijn genomen door de vertrouwde vakmensen van CMK Luchttechniek in samenwerking met installatie. Neem alvast even een kijkje met deze video of ga het met eigen ogen bekijken.Voor meer informatie zie www.cmk-luchttechniek  www.mallofthenetherlands.com of www.leidsenhagevernieuwt.nl
Ja! Neem contact met mij op

Overige nieuwsberichten

MALL OF THE NETHERLANDS LEIDSCHENDAM VENTILEERT SCHONE LUCHT MET CMK LUCHTTECHNIEK
> Lees Nieuwsbericht
CMK LUCHTTECHNIEK IS LUKA PARTNER
> Lees Nieuwsbericht
Duurzame ventilatie sportcomplex SJC Noordwijk
> Lees Nieuwsbericht
Duurzame renovatie utiliteitsgebouw ventilatiesysteem
> Lees Nieuwsbericht
Ventilatie kantooromgeving
> Lees Nieuwsbericht

Contact

CMK Luchttechniek BV
De Aaldor 26
4191 PC Geldermalsen
033 3033180
info@cmk-luchttechniek.nl