Duurzame ventilatie sportcomplex SJC Noordwijk

Nieuw Sportcomplex SJC Noordwijk duurzame ventilatie toepassing door
CMK Luchttechniek


VV SJC Noordwijk krijgt een gloednieuw multifunctioneel sportcomplex. Gemeentelijk Sportpark Lageweg zal een belangrijke publieke functie vervullen voor de regio. Het hypermoderne complex zal naast sportwedstrijden ook plaats bieden aan culturele evenementen. CMK Luchttechniek zorgde voor de aanleg van duurzame ventilatietechniek. Dit prestige project is op en top groen!


Met de integratie van een concertpodium biedt de Gemeente Noordwijk uitstekende kansen voor publieke evenementen en bewegingsonderwijs. Kosten nog moeite zijn gespaard om er een multimedia ervaring te kunnen bieden.
 

duurzame ventilatie toepassing


Energiezuinig sportcomplex

Aandacht voor duurzaamheid is hoog op de prioriteitenlijst komen te staan. Het nieuwe complex van SJC Noordwijk kreeg van de Gemeente Noordwijk de opdracht te voorzien in hoogwaardige energiezuinige maatregelen. Energiezuinige ventilatie was hier uiteraard een belangrijk onderdeel van. Ook het dak van het sportcomplex is vol gelegd met zonnepanelen voor duurzame stroomopwekking. Een ander bijzonder detail is dat het complex verzonken ligt in het maaiveld.

 
concertzaal stage ventilatie HVAC duurzame energie CMK Luchttechniek


Optimale ventilatie poppodium tijdens concerten en evenementen


Met de wens van de Gemeente Noordwijk om SJC Noordwijk een bredere publieke functie te geven, werd in het nieuwe complex een ruimte gerealiseerd waar multimedia, muziek en theater evenementen kunnen worden georganiseerd. Sinds COVID-19 is het van cruciaal belang dat deze ruimte van de beste ventilatietechnieken van CMK Luchttechniek is voorzien.


Duurzaam ventileren in Sportfaciliteit

CMK Luchttechniek gebruikt duurzame technieken voor het oplossen van complexe luchtventilatie vragen. De huidige wetgeving vraagt om extra stappen te zetten. Ook sportcomplexen moeten voorzien worden van de meest energiezuinige systemen. De installatie zoals door CMK Luchttechniek werd geïnstalleerd voor SJC Noordwijk, is daarom uiteraard voorzien van warmte terugwinning.
 

energie neutraal sportcomplex HVAC ventilatiesysteem evenementenhal CMK Luchttechniek

Laatste Fase

Inmiddels is de laatste fase van project SJC Noordwijk ingegaan. Deze op maat gemaakte kaanaalstukken vormen de schacht naar het dak waar de Luchtbehandelingskast (LBK) opgesteld staat.HVAC sportfaciliteit duurzame energie ventilatie installatie CMK Luchttechniek


Kleedkamers

In de afrondingsfase na vertraging van de bouw van SJC Noordwijk zullen roosters zorgvuldig worden weggewerkt in het plafond, waarmee het einde van dit project in zicht komt.

 

Kies voor de zekerheid van een Luka Partner

Waar kwaliteit voorop moet staan en het belang van een gecertificeerde partij het verschil maakt voor veiligheid en een gezond omgevingsklimaat, kies je voor een Luka Partner. CMK Luchttechniek is als Partner aangesloten en biedt advies en installaties op maat.

Meer weten? Neem contact op!


Ventilatiespecialist ventilatietechniek ventilatie Energie neutraal gebouw duurzaam sportcomplex en evenementenhallen


Ja! Neem contact met mij op

Overige nieuwsberichten

MALL OF THE NETHERLANDS LEIDSCHENDAM VENTILEERT SCHONE LUCHT MET CMK LUCHTTECHNIEK
> Lees Nieuwsbericht
CMK LUCHTTECHNIEK IS LUKA PARTNER
> Lees Nieuwsbericht
Duurzame ventilatie sportcomplex SJC Noordwijk
> Lees Nieuwsbericht
Duurzame renovatie utiliteitsgebouw ventilatiesysteem
> Lees Nieuwsbericht
Ventilatie kantooromgeving
> Lees Nieuwsbericht

Contact

CMK Luchttechniek BV
De Aaldor 26
4191 PC Geldermalsen
033 3033180
info@cmk-luchttechniek.nl