Duurzame renovatie utiliteitsgebouw ventilatiesysteem


Het MAR’CS gebouw aan het stationsplein te Maarssenbroek is onlangs gerenoveerd. Het gebouw bestaat uit winkels kantoren appartementen en parkeergelegenheid. 

Winkelcentrum Bisonspoor

Het gebouw biedt veel transparantie en is voorzien van grote glasoppervlakken. In het “middenrif” van het gebouw dat haaks op het langwerpige volume staat, bevindt zich een robuuste toren. Op de begane grond bevindt zich een winkelpassage die tevens als doorgang functioneert naar het huidige winkelcentrum Bisonspoor.

CMK Luchttechniek heeft zich bezig gehouden met de renovatie van het kanaalwerk van de ventilatie in het kantoorgedeelte. De renovatie van dit gebouw is onderdeel van de renovatie Bisonspoor 2020 van Stichtse Vecht. Duurzaam utiliteitsgebouw

CMK Luchttechniek leverde het luchtsysteem inclusief LBK-kast. Ook voor dit project is er gekozen voor duurzame toepassingen. Er werd een een energie zuinig systeem geïntegreerd waarbij er volledige subsidie is gegeven op de LBK-kast en de installatie hiervan.

Als volwaardig Luka Partner heeft CMK Luchttechniek een  LUKA lek test uitgevoerd, waarbij een certificaat wordt afgegeven.  


Het kantoorgedeelte huisvest TIMON, een organisatie die zich bezig houdt met de zorg rondom kinderen, jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 0 tot 23 jaar. TIMON helpt met opvoeding en het opgroeien van kinderen in een veilige gezinssituatie met perspectief. 


Ja! Neem contact met mij op

Overige nieuwsberichten

MALL OF THE NETHERLANDS LEIDSCHENDAM VENTILEERT SCHONE LUCHT MET CMK LUCHTTECHNIEK
> Lees Nieuwsbericht
CMK LUCHTTECHNIEK IS LUKA PARTNER
> Lees Nieuwsbericht
Duurzame ventilatie sportcomplex SJC Noordwijk
> Lees Nieuwsbericht
Duurzame renovatie utiliteitsgebouw ventilatiesysteem
> Lees Nieuwsbericht
Ventilatie kantooromgeving
> Lees Nieuwsbericht

Contact

CMK Luchttechniek BV
De Aaldor 26
4191 PC Geldermalsen
033 3033180
info@cmk-luchttechniek.nl