CMK LUCHTTECHNIEK IS LUKA PARTNER


CMK Luchttechniek is toegetreden als Luka Partner en schaart zich daarmee onder de beste specialisten van Nederland op het gebied van ventilatie en binnenklimaat. Met het oog op de actualiteiten rond de covid-19 pandemie en de richtlijnen voor meer en betere ventilatie, geeft CMK Luchttechniek hiermee een duidelijk signaal. Kwaliteit, professionaliteit en vakmanschap maken zeker nu het verschil in een gezonde leef- en werkomgeving.Kwaliteitsnormen ventilatie installatie

Luka is het kennisplatform op het gebied van gezonde luchtvoorziening. De aangesloten leden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor 90% van de Nederlandse luchtkanalensystemen. Luka partners en dus ook CMK Luchttechniek werken op basis van een streng kwaliteitssysteem. Klanten verzekeren zich met CMK Luchttechniek van een excellente en zo optimaal mogelijke luchtkwaliteit. Adviseurs en installateurs werken op basis van een streng kwaliteitssysteem.


Kwaliteitshandboek Luka

CMK Luchttechniek werkt volgens de kwaliteitshandboek doelstellingen van de Luka, kwaliteitsnormen luchtkanalen en hulpstukken, informatie over de kwaliteitsaspecten zoals controle, garantie, het LAR-register voor appendages, samenwerking TÜV Rheinland Nederland BV alsook aandacht voor het milieu en duurzaamheid.


Betrouwbare bouwpartner ventilatie installatie 

Wie kiest voor CMK Luchttechniek als Luka Partner, kiest voor een betrouwbare bouwpartner die garant staat voor een constante kwalitatieve uitvoering van projecten. 


Neem contact op, wij helpen je graag met een succesvol nieuw project! 

info@cmk-luchttechniek.nl 


Ja! Neem contact met mij op

Overige nieuwsberichten

MALL OF THE NETHERLANDS LEIDSCHENDAM VENTILEERT SCHONE LUCHT MET CMK LUCHTTECHNIEK
> Lees Nieuwsbericht
CMK LUCHTTECHNIEK IS LUKA PARTNER
> Lees Nieuwsbericht
Duurzame ventilatie sportcomplex SJC Noordwijk
> Lees Nieuwsbericht
Duurzame renovatie utiliteitsgebouw ventilatiesysteem
> Lees Nieuwsbericht
Ventilatie kantooromgeving
> Lees Nieuwsbericht

Contact

CMK Luchttechniek BV
De Aaldor 26
4191 PC Geldermalsen
033 3033180
info@cmk-luchttechniek.nl