Lucht is leven Lucht is werken
Voordelen van CMK
  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend kwaliteit
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • Duurzame samenwerking

Ontwerp ventilatiesysteem

Een optimaal werkend ventilatiesysteem begint met een ontwerp en een ventilatieberekening. CMK Luchttechniek helpt u graag bij het ontwerp en brengt zo nauwkeurig mogelijk het toekomstig gebruik van werkruimten in beeld.

Het aantal aanwezige personen én de grootte van de ruimte zijn van invloed op de capaciteit van het ventilatiesysteem. Bedrijfsmatige processen kunnen bijvoorbeeld van invloed zijn op de gewenste luchtvochtigheid en de temperatuur.

close up of blue prints from angle

In het ontwerp maken we de specificaties van het ventilatiesysteem concreet. Daarbij houden we rekening met uitvoeringsaspecten: de oplossing moet tenslotte realiseerbaar zijn. Het is niet verwonderlijk dat CMK Luchttechniek sterk is in het maken van doeltreffende ontwerpen. Al jarenlang doen we elke dag praktijkervaring op. We weten precies welke aspecten in de praktijk van belang zijn, zowel wat betreft de montage als het gebruik van ruimten. Dit ontwerp kan met behulp van AutoCAD uitgewerkt worden in overzichtelijke tekeningen. Zo garanderen we dat u als aannemer of installateur en onze monteurs dezelfde uitgangspunten hebben.

Heeft u vragen over een ventilatiesysteem of wilt u meer informatie? Neem contact op met onze specialisten.

Ontwikkeling
23 februari 2017Shell Hendrik Ido Ambacht
23 februari 2017Shell de Andel
23 februari 2017BMV Veldhoven
Nieuws archief

Neem contact op

Interesse in een van onze diensten? Laat ons u vrijblijvend informeren.

Neem contact op