Lucht is leven Lucht is werken
Voordelen van CMK
  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend kwaliteit
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • Duurzame samenwerking

Missie & Visie

Missie
Adviseren bij het ontwerp van luchttechnische installaties, het leveren en/of monteren van luchttechnische componenten, het inregelen en onderhouden van luchtbehandelingsinstallaties opdat de installateur optimaal functionerende luchtbehandelingsinstallaties kan opleveren en onderhouden.

Visie
Bij het ontwerpen van luchttechnische installaties of het adviseren van belanghebbenden spelen comfort, duurzaamheid en energieverbruik / milieubelasting een grote rol waarbij de prijs-kwaliteitsverhouding niet uit het oog verloren wordt. Om tot optimaal functionerende luchtbehandelingsinstallaties te komen is doorslaggevend dat alle belanghebbenden goed samenwerken. Om dit te bereiken zal met alle partijen gecommuniceerd moeten worden, waarbij zowel overleg moet zijn over de project- en leveringsinhoudelijke zaken. Het delen en uitwisselen van informatie dient een centrale plaats in te nemen.

Frisse lucht voor iedereen

Bij de bedrijfsvoering zal rekening worden gehouden met de belasting op het milieu door eigen activiteiten. Er zal een actief beleid worden gevoerd zodat er een uitstekend werkklimaat is met speciale aandacht voor gezondheid en veiligheid van de medewerkers.

Met betrekking tot de inkoop van grondstoffen, halffabricaten, eindproducten en andere benodigdheden zal niet alleen de prijs-kwaliteitsverhouding beoordeeld worden, maar ook milieu- en ethische omstandigheden zullen zwaar worden meegenomen in de besluitvorming.

Ontwikkeling
23 februari 2017Shell Hendrik Ido Ambacht
23 februari 2017Shell de Andel
23 februari 2017BMV Veldhoven
Nieuws archief

Neem contact op

Interesse in een van onze diensten? Laat ons u vrijblijvend informeren.

Neem contact op