Lucht is leven Lucht is werken
Voordelen van CMK
  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend kwaliteit
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • Duurzame samenwerking

Luchtkanalen

CMK Luchttechniek is gespecialiseerd in luchtkanalen, luchttechnische oplossingen en ventilatiesystemen. Ventilatiesystemen worden daarom regelmatig onderworpen aan tests. U bent dus gegarandeerd van een ventilatiesysteem dat aan hoge kwaliteitseisen voldoet.

Luchtkanalen

Voor iedere toepassing en voor iedere situatie realiseert CMK Luchttechniek een geschikt ventilatiesysteem die door vrijwel iedereen als ‘prettig’ ervaren zal worden. De juiste keuze en gebruik van luchtkanalen en appendages zullen het verschil uitmaken voor iedereen die zich in het gebouw bevindt. Echter gaat onze samenwerking een stap verder; de installatie wordt verricht door specialisten met een groot improviserend vermogen dat ook ten goede zal komen aan uw investering. We werken er iedere dag aan om ook de kwaliteit van onze medewerkers te handhaven.

Op de goede samenwerking!
CMK Luchttechniek is uw resultaatgerichte en accurate partner wanneer het gaat om het ontwerp en de installatie van een ventilatiesysteem. Ú als opdrachtgever staat centraal. Binnen uw planning en uitgangspunten streven wij naar de optimale samenstelling en montage van de juiste luchtkanalen en appendages voor alle soorten utiliteit en woningbouw. De CMK-monteurs en projectleiders zijn flexibel en oplossingsgericht gedurende het ontwerp, de planning én de montage.


Wilt u meer weten over CMK Luchttechniek of heeft u luchttechnisch advies nodig? Neem contact op met onze specialisten.

Ontwikkeling
23 februari 2017Shell Hendrik Ido Ambacht
23 februari 2017Shell de Andel
23 februari 2017BMV Veldhoven
Nieuws archief

Neem contact op

Interesse in een van onze diensten? Laat ons u vrijblijvend informeren.

Neem contact op