Lucht is leven Lucht is werken
Kantoren en industrie
Voordelen van CMK
  • Begeleiding en advies
  • Uitsluitend kwaliteit
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Juiste afwerking
  • Duurzame samenwerking

Kantoren en industrie

industrie

Goede ventilatie op het werk is bevorderlijk voor het werkgenot en de prestaties van alle medewerkers. Werkt u zelf op een kantoor, een drukkerij, een laboratorium of een productieruimte? Een goede ventilatie maakt het verschil.

Indien er een nieuwe fabriek of productieruimte wordt gebouwd past CMK Luchttechniek zich moeiteloos aan op de planning. Bij de aanbreng van een nieuw ventilatiesysteem en luchtkanalen in een bestaande industriële omgeving is het van belang dat de bedrijfsmatige activiteiten zo efficiënt mogelijk doorgaan. CMK Luchttechniek streeft overal naar een uitstekend werkklimaat met speciale aandacht voor gezondheid en veiligheid van alle betrokken medewerkers, zowel bij de coördinatie als de uitvoering. Het VCA-keurmerk is hier het tastbare bewijs van.

KantorenOnze monteurs en projectleiders maken zich binnen de VCA-normen de locale huis- en veiligheidsregels eigen en gaan zo goed mogelijk om met de hectiek en de aanwezige medewerkers in de fabriek of de productieruimte. Op industriële locaties is ons VCA-keurmerk dus van extra toegevoegde waarde. Het resultaat van CMK Luchttechniek is altijd een goed werkend ventilatiesysteem dat compleet is afgestemd op de bedrijfsmatige processen en de medewerkers, zowel in de productieruimtes als op kantoor.

Ontwikkeling
23 februari 2017Shell Hendrik Ido Ambacht
23 februari 2017Shell de Andel
23 februari 2017BMV Veldhoven
Nieuws archief

Neem contact op

Interesse in een van onze diensten? Laat ons u vrijblijvend informeren.

Neem contact op