ZORGSECTOR

ZORGSECTOR

Zorgverlening en revalidatie optimaliseren door beter te ventileren

Zorgpersoneel stelt alles in het werk voor de gezondheid van de medemens. Tijdens de coronacrisis is nog eens nadrukkelijk gebleken welke waarde zij hebben en het belang van secuur onder druk kunnen werken. Een goed functionerend, gezond binnenklimaat in de zorg is daarom van het aller grootste belang, ook voor de revalidatie van patiënten. Beschikbaarheid over voldoende zuurstof en frisse lucht is bepalend voor het genezingsproces en het leveren van optimale prestaties.

DUURZAAM

Een uitgebalanceerd binnenklimaat bereik je door het optimaliseren van je luchtventilatiesysteem. Als we het hebben over verduurzaming van gebouwen, is energieverbruik één van de belangrijkste factoren. Maar zijn we ons er al van bewust dat verbetering van de luchtkwaliteit een enorm verschil kan maken?

SLECHT WERKEND VENTILATIESYSTEEM

Een slecht binnenklimaat heeft voornamelijk te maken met slechte ventilatie, waarbij de balans tussen CO2, luchtvochtigheid en temperatuur maatgevend zijn.
Is het binnenklimaat uit balans dan zorgt dat ook nog eens voor extra concentratie- en gezondheidsklachten.

Je systeem op tijd laten controleren helpt problemen voorkomen en zorgt ervoor dat je systeem weer efficiënt energie verbruikt. Dat scheelt natuurlijk aanzienlijk op de jaarlijkse energienota! De vakspecialisten van CMK kijken graag vrijblijvend mee wat de mogelijkheden zijn.

Ja! Neem contact met mij op
Ventilatie in de zorg CMK Luchttechniek - large flipped
Ja! Neem contact met mij op

Projecten

Nieuws

Duurzame ventilatie sportcomplex SJC Noordwijk
> Lees Nieuwsbericht
MALL OF THE NETHERLANDS LEIDSCHENDAM VENTILEERT SCHONE LUCHT MET CMK LUCHTTECHNIEK
> Lees Nieuwsbericht

Contact

CMK Luchttechniek BV
De Aaldor 26
4191 PC Geldermalsen
033 3033180
info@cmk-luchttechniek.nl