Zorgsector

Zorgsector

Het Belang van een Gezond Binnenklimaat in de Zorg: Cruciaal voor Patiënten en Medewerkers

In de zorgsector zet toegewijd personeel zich met alle inspanning in voor de gezondheid van anderen. Tijdens de coronacrisis is des te duidelijker geworden hoe waardevol zij zijn en hoe belangrijk het is om onder druk nauwkeurig te kunnen werken. Een goed functionerend en gezond binnenklimaat in de zorg is daarom van het grootste belang, niet alleen voor de patiënten, maar ook voor medewerkers binnen de zorg. De beschikbaarheid van voldoende zuurstof en frisse lucht is bepalend voor het genezingsproces en het leveren van optimale prestaties.

Goeie ventilatie zorgt voor betere focus en betere prestaties

Een ongunstig binnenklimaat wordt voornamelijk veroorzaakt door gebrekkige ventilatie, waarbij de balans tussen CO2, luchtvochtigheid en temperatuur van cruciaal belang is. Een onevenwichtig binnenklimaat leidt niet alleen tot een langer herstelproces, maar kan ook gezondheidsklachten verergeren.

Door regelmatig onderhoud en controle van ventilatiesysteem kunt u problemen voorkomen en ervoor zorgen dat het systeem weer efficiënt energie verbruikt. Dit heeft niet alleen voordelen voor de gezondheid en het welzijn van de patiënten en medewerkers, maar levert ook aanzienlijke besparingen op de jaarlijkse energierekening op! De vakspecialisten van CMK staan klaar om vrijblijvend te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om het binnenklimaat in de zorgsector te verbeteren.


Ja! Neem contact met mij op
Ventilatie in de zorg CMK Luchttechniek - large flipped
Ja! Neem contact met mij op

Projecten

Nieuws

Duurzame ventilatie sportcomplex SJC Noordwijk
> Lees Nieuwsbericht
MALL OF THE NETHERLANDS LEIDSCHENDAM VENTILEERT SCHONE LUCHT MET CMK LUCHTTECHNIEK
> Lees Nieuwsbericht

Contact

CMK Luchttechniek BV
De Aaldor 26
4191 PC Geldermalsen
033 3033180
info@cmk-luchttechniek.nl