SPORT EN RECREATIE

SPORT EN RECREATIE

Behaal effectief betere sportieve prestaties met optimaal werkende ventilatie

Sporters zijn gericht op een gezonde lifestyle. Een sportschool met een goed werkend ventilatiesysteem voorziet in een extra stukje hygiëne, maar ook in prestatieverbetering. Wanneer sporters zich inspannen tijdens het trainen, verhoogt de ademhaling om het lichaam van meer zuurstof te voorzien. Als de luchtkwaliteit te wensen over laat, krijgen sporters relatief meer vervuilde lucht binnen en heeft dat effect op hun persoonlijke prestaties. Sporters en sportschoolmedewerkers brengen een groot gedeelte van hun dagelijkse uren door binnen de muren van sportscholen. Een goed functionerend binnenklimaat is daarom van het aller grootste belang. Naast een gezonde lifestyle is de beschikbaarheid over voldoende zuurstof en frisse lucht, medebepalend voor het leveren van optimale prestaties en focus. 

DUURZAAM

Een uitgebalanceerd binnenklimaat bereik je door het optimaliseren van je luchtventilatiesysteem. Als we het hebben over verduurzaming van gebouwen, is energieverbruik één van de belangrijkste factoren. Maar zijn we ons er al van bewust dat verbetering van de luchtkwaliteit een enorm verschil kan maken?

SLECHT WERKEND VENTILATIESYSTEEM

Een slecht binnenklimaat heeft voornamelijk te maken met slechte ventilatie, waarbij de balans tussen CO2, luchtvochtigheid en temperatuur maatgevend zijn.
Is het binnenklimaat uit balans dan zorgt dat ook nog eens voor concentratie- en gezondheidsklachten.

Je systeem op tijd laten controleren helpt problemen voorkomen en zorgt ervoor dat je systeem weer efficiënt energie verbruikt. Dat scheelt natuurlijk aanzienlijk op de jaarlijkse energienota! De vakspecialisten van CMK kijken graag vrijblijvend mee wat de mogelijkheden zijn.

Ja! Neem contact met mij op
fitness sportschool ventilatie CMK luchttechniek - large flipped
Ja! Neem contact met mij op

Projecten

Nieuws

Duurzame ventilatie sportcomplex SJC Noordwijk
> Lees Nieuwsbericht
MALL OF THE NETHERLANDS LEIDSCHENDAM VENTILEERT SCHONE LUCHT MET CMK LUCHTTECHNIEK
> Lees Nieuwsbericht

Contact

CMK Luchttechniek BV
De Aaldor 26
4191 PC Geldermalsen
033 3033180
info@cmk-luchttechniek.nl