SCHOLEN EN KINDERDAGVERBLIJVEN

SCHOLEN EN KINDERDAGVERBLIJVEN

Optimale ventilatie leidt tot goede concentratie 

Een binnenklimaat waar kwetsbare groepen een groot deel van de dagelijkse tijd doorbrengen behoeft extra aandacht. De groei, ontwikkeling en het cognitief functioneren bij kinderen en jongeren is nog continue in beweging. Daarvoor wil je immers het beste binnenklimaat beschikbaar hebben.

DUURZAAM

Duurzaam zorgen voor een uitgebalanceerd binnenklimaat bereik je door het optimaliseren van je luchtventilatiesysteem. Energieverbruik is één van de belangrijkste aandachtspunten voor duurzamere facilitaire gebouwen. Maar zijn we ons er al van bewust dat verbetering van de luchtkwaliteit een enorm verschil kan maken op de energienota? Om duurzaam je ventilatie te optimaliseren hebben wij voor ieder budget een oplossing beschikbaar. 

SLECHT WERKEND VENTILATIESYSTEEM

Een slecht binnenklimaat heeft voornamelijk te maken met slechte ventilatie, waarbij de balans tussen CO2, luchtvochtigheid en temperatuur maatgevend zijn.
Is het binnenklimaat uit balans dan zorgt dat ook nog eens voor concentratie- en gezondheidsklachten.

Je systeem op tijd laten controleren helpt problemen voorkomen en zorgt voor efficiënt energieverbruik. De vakspecialisten van CMK kijken graag vrijblijvend mee wat de mogelijkheden zijn

Ja! Neem contact met mij op
Ja! Neem contact met mij op

Projecten

Nieuws

Duurzame ventilatie sportcomplex SJC Noordwijk
> Lees Nieuwsbericht
MALL OF THE NETHERLANDS LEIDSCHENDAM VENTILEERT SCHONE LUCHT MET CMK LUCHTTECHNIEK
> Lees Nieuwsbericht

Contact

CMK Luchttechniek BV
De Aaldor 26
4191 PC Geldermalsen
033 3033180
info@cmk-luchttechniek.nl