RETAIL

RETAIL

De relatie tussen ventileren, consumeren en concurreren

Een goed functionerend binnenklimaat is van het aller grootste belang. Naast een gezonde, veilige binnen omgeving is de beschikbaarheid van voldoende zuurstof en frisse lucht bepalend voor het koopgedrag van de consument, maar bepaalt het ook de focus en prestaties van het verkopend personeel. 

DUURZAAM

Als we het hebben over verduurzaming van gebouwen, is energieverbruik één van de belangrijkste factoren. Maar zijn we ons er al van bewust dat verbetering van de luchtkwaliteit een enorm verschil kan maken? Duurzaam zorgen voor een uitgebalanceerd binnenklimaat bereik je door het optimaliseren van je luchtventilatiesysteem. 

SLECHT WERKEND VENTILATIESYSTEEM

Een slecht binnenklimaat heeft voornamelijk te maken met slechte ventilatie, waarbij de balans tussen CO2, luchtvochtigheid en temperatuur maatgevend zijn.
Is het binnenklimaat uit balans dan zorgt dat ook nog eens voor concentratie- en gezondheidsklachten.

Je systeem op tijd laten controleren helpt problemen voorkomen en zorgt voor efficiënt energieverbruik. Dat scheelt natuurlijk aanzienlijk op de jaarlijkse energienota! De vakspecialisten van CMK kijken graag vrijblijvend mee wat de mogelijkheden zijn.

Ja! Neem contact met mij op
retail winkel ventilatie CMK luchttechniek - small3
Ja! Neem contact met mij op

Projecten

Nieuws

Duurzame ventilatie sportcomplex SJC Noordwijk
> Lees Nieuwsbericht
MALL OF THE NETHERLANDS LEIDSCHENDAM VENTILEERT SCHONE LUCHT MET CMK LUCHTTECHNIEK
> Lees Nieuwsbericht

Contact

CMK Luchttechniek BV
De Aaldor 26
4191 PC Geldermalsen
033 3033180
info@cmk-luchttechniek.nl