Kantoren

Kantoren

Voldoe aan de Nederlandse wetgeving en bespaar op uw energiekosten

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoorpanden voldoen aan energielabel C. Naar schatting van de overheid voldoet ruim 45% van de panden niet aan deze regelgeving. Om te voldoen aan de wetgeving en tegelijkertijd energiekosten te besparen, is het essentieel om te investeren in een goed werkend en energie-efficiënt ventilatiesysteem.

Medewerkers brengen een groot gedeelte van hun productieve dagelijkse uren door binnen de muren van kantoorgebouwen. Een goed functionerend binnenklimaat is daarom van groot belang. "Een slechte luchtkwaliteit heeft ook grote economische effecten in de vorm van hogere medische kosten en verlaagde productiviteit van werknemers", meldt de Europese Unie in een artikel rondom het onderwerp. Dus naast een gezondere werkomgeving is de beschikbaarheid van voldoende zuurstof en frisse lucht ook bepalend voor het leveren van optimale prestaties en focus op de werkvloer

Goeie ventilatie zorgt voor betere focus en betere prestaties

Een slecht binnenklimaat heeft voornamelijk te maken met slechte ventilatie, waarbij de balans tussen CO2, luchtvochtigheid en temperatuur maatgevend zijn. Is het binnenklimaat uit balans, dan zorgt dat ook nog eens voor concentratie- en gezondheidsklachten.

Bij CMK begrijpen we het belang van een optimaal binnenklimaat en energiebesparing. Onze vakspecialisten kunnen uw luchtventilatiesysteem controleren en optimaliseren, zodat uw kantoor voldoet aan de wetgeving en uw medewerkers kunnen genieten van een gezonde en productieve werkomgeving. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw energiekosten te verlagen.


Ja! Neem contact met mij op
boardroom ventilatie CMK luchttechniek - small
Ja! Neem contact met mij op

Projecten

Nieuws

Duurzame ventilatie sportcomplex SJC Noordwijk
> Lees Nieuwsbericht
MALL OF THE NETHERLANDS LEIDSCHENDAM VENTILEERT SCHONE LUCHT MET CMK LUCHTTECHNIEK
> Lees Nieuwsbericht

Contact

CMK Luchttechniek BV
De Aaldor 26
4191 PC Geldermalsen
033 3033180
info@cmk-luchttechniek.nl