INDUSTRIE

INDUSTRIE

De focus op ventileren om beter te presteren

Productiemedewerkers brengen een groot gedeelte van hun dagelijkse uren door binnen de muren van fabriekshallen. Het belang van een goede concentratie en focus is cruciaal in productieprocessen. Een goed functionerend, gezond binnenklimaat is daarom van het aller grootste belang. Voldoende zuurstof en frisse lucht zijn bepalend voor het leveren van optimale prestaties op de werkvloer. 

DUURZAAM

Een uitgebalanceerd binnenklimaat bereik je door het optimaliseren van je luchtventilatiesysteem. Als we het hebben over verduurzaming van gebouwen, is energieverbruik één van de belangrijkste factoren. Maar zijn we ons er al van bewust dat verbetering van de luchtkwaliteit een enorm verschil kan maken?

SLECHT WERKEND VENTILATIESYSTEEM

Een slecht binnenklimaat heeft voornamelijk te maken met slechte ventilatie, waarbij de balans tussen CO2, luchtvochtigheid en temperatuur maatgevend zijn.
Is het binnenklimaat uit balans dan zorgt dat ook nog eens voor concentratie- en gezondheidsklachten.

Je systeem op tijd laten controleren helpt problemen voorkomen en zorgt ervoor dat je systeem weer efficiënt energie verbruikt. Dat scheelt natuurlijk aanzienlijk op de jaarlijkse energienota! De vakspecialisten van CMK kijken graag vrijblijvend mee wat de mogelijkheden zijn. 


Ja! Neem contact met mij op
Ja! Neem contact met mij op

Projecten

Nieuws

Duurzame ventilatie sportcomplex SJC Noordwijk
> Lees Nieuwsbericht
MALL OF THE NETHERLANDS LEIDSCHENDAM VENTILEERT SCHONE LUCHT MET CMK LUCHTTECHNIEK
> Lees Nieuwsbericht

Contact

CMK Luchttechniek BV
De Aaldor 26
4191 PC Geldermalsen
033 3033180
info@cmk-luchttechniek.nl